Over ons

Memorable events don't just happen

They happen to be our business 

Seven Hills is een magische en imposante locatie voor (huwelijks)feesten, recepties en business events tot c.a. 600 personen. Opvallend praktisch gelegen nabij de snelwegen A58, A59 en A65. Het unieke pand is voorzien van een ruime voortuin en beschikt over gratis parkeergelegenheid. U kunt bij Seven Hills tevens terecht voor zakelijke bijeenkomsten zoals bedrijfsfeesten, congressen, beurzen etc.

Wij geven persoonlijkheid aan uw evenement zodat u zorgeloos kunt feesten in stijl.

De prachtige locatie met smaakvolle feestzalen hebben een koninklijke sfeer en exclusieve uitstraling. Seven Hills beschikt over twee prachtige zalen, namelijk:


  • The Ballroom, beschikt over 350 zitplaatsen met een indrukwekkende showtrap.
  • The Kingsroom, beschikt over 250 zitplaatsen met een eigen hoofdingang.

Seven Hills wordt geruime tijd gerund door ervaren professionals. Zij beschikken over kennis, creativiteit, deskundigheid en passie voor de evenementenbranche. Heeft u moeite met het plannen van uw evenement? Of twijfelt u over externe diensten? Onze medewerkers denken graag met u mee en geven vrijblijvend advies. 

01

Zalen

The Ballroom & The Kingaroom

Onze zalen zijn met hun majestueuze interieur dè locatie voor verschillende evenementen. Beiden zalen beschikken over:

- Wi-fi

- Geluidsinstallatie

- Verstelbaar LED-verlichting


02

Ruimtes

Bruidskamer, familiekamer etc.

Seven Hills heeft bij de inrichting rekening gehouden met luxe en comfort. U kunt naast onze twee zalen ook gebruikmaken van de volgende bijkomende ruimtes:

  • Bruidskamer
  • familiekamer
  • Kinderkamer
  • Gebedsruimte


03

Gastvrouw

Ondersteuning

Onze gastvrouw zorgt ervoor zat uw gelegenheid vlekkeloos zal verlopen. Zij zal uw gasten verwelkomen, begeleiden en voorzien van informatie. Zij is tijdens uw gelegenheid uw aanspreekpunt en biedt ondersteuning aan op alle mogelijke vlakken.


04

Extra diensten

Beveiliging & parkeerwachter

  • Beveiligingsservice: onze beveiligers bewaken de veiligheid van uw gasten en zorgen voor rust en orde op het terrein.
  • Parkeerwachtservices: onze parkeerwachters zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en toezicht op de parkeerplaatsen. 


05

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid

Seven Hills beschikt over een ruim parkeerterrein. Het terrein bevindt zich aan de achterkant van het pand. Het is ook mogelijk om kosteloos langs de zijkant en aan de overkant van het pand te parkeren. De voortuin van Seven Hills kan als VIP-parkeerterrein gebruikt worden.